Bent u op zoek naar een personal training Tilburg? Neem dan een kijkje bij onze sportschool. Wij zullen uw wensen vervullen op gebied van sporten. Wij gaan voor een maximaal resultaat. Neem contact met ons op en ga een intakegesprek aan.

Onze lessen

Re-act personal training beschikt over 4 verschillende soorten lessen. U kunt een personal training volgen. Dus dat betekent dat je één op één aan de slag gaat met een van onze personal trainers. Personal training duo is een optie als u samen met een sportmaatje aan de gang wilt gaan. Dan hebben we nog 2 groepslessen. Dat zijn Bootcamp en Small group training. De eerste training begint ook met een intake gesprek dan kunt u uw wensen uitleggen en later optimaal knallen voor een maximaal resultaat.

Mijn ervaring met de Bootcamp

Ik ben positief verrast door de bootcamp. Je moet natuurlijk naar buiten en je sport op veel verschillende soorten locaties rondom Tilburg. Vaak sport je in het bos. Dat vind ik ook erg fijn omdat het lekker rustgevend is. Je maakt geen gebruik van apparaten of attributen. Je sport met de natuur en objecten die er op dat moment aanwezig zijn.

Contact

Wilt u meer weten over onze personal trainingen. Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar op +31 (0)6 2506 4371. Mail is ook altijd een optie, dat kan op [email protected]. Langskomen is vaak het makkelijkst. Ons adres is Ceramstraat 1-5 in Tilburg.

Categorieën: Sportschool