iedereen leeft anders. Iedereen heeft een ander ritme, gewoontes en sociale verplichtingen. Maar natuurlijk wil iedereen ook gewoon kunnen genieten. Mentale en fysieke fitheid speelt hierbij vooral een grote rol. Sinds een tijdje ben ik ook begonnen met sporten. Ik vind het heel lastig om zelf mijn ding te doen in de sportschool. Zelf kan het niet lang volhouden in de sportschool. Ik heb echt een schop onder me kont nodig om lekker te sporten. In mijn sportschool vertelde iemand mij over personal trainer Tilburg. Dit is een personal trainer die jou helpt met het behalen van je doelen. Ik hoorde vaker positieve verhalen hierover. Dus ben ik met hem in contact gekomen en hebben we een afspraak gemaakt. Gelijk na de afspraak die wij gehad hebben was is super tevreden.

personal trainer Tilburg

positieve ervaringen

Nadat ik een afspraak had gemaakt kon ik gelijk komen voor de eerste training. Bij personal trainer Tilburg kun je op verschillende manieren trainen. Je kun het op de manier doen hoe jij het ook wil. Rens van putten is de trainer. Hij zet zich graag in voor iedereen. Sport is voor hem het belangrijkste in zijn leven. hij zegt altijd ‘hoe fitter is me voel, hoe meer ik kan genieten’. Dat is ook exact de reden dat hij dit bedrijf is begonnen. Hij wil graag klanten meenemen in zijn positieve vibes en zijn mening over brengen op andere mensen. En dit wil hij doen door middel van sport. Hij vind het een hele eer om mensen te begeleiden in dit traject.

Categorieën: Sportschool