Over een aantal maanden is het weer zomer en graag zou ik weer in shape komen zodat ik weer een bikini body krijg. Ik wil daarom op zeer kort termijn beginnen met sporten in de omgeving van Elst. Door op het internet te zoeken kwam ik al zeer snel uit bij de sportschool Elst genaamd Ultrasport. Dit is een grote sportschool waar veel klanten erg positief over zijn. Om te ervaren hoe deze sportschool Elst is, heb ik een gratis dagpas aangevraagd ter waarde van 10 euro. Ik ben zeer tevreden over de sportschool en heb in de tussentijd al veel progressie behaald.

sportschool Elst

De vele voordelen bij de sportschool Elst

 

  • Bij Ultrasport hebben ze meer dan 100 machines waar u uw lichaam mee kan uitdagen.
  • Mocht u begeleiding nodig hebben, dan kunt u altijd een van de zaal begeleiders aanspreken. Zij willen u graag helpen.
  • Het is een zeer grote sportschool en heeft meer dan 1000 m2 aan trainingsvloer.
  • Gratis parkeren voor de deur op de grote parkeerplaatsen.
  • Ultrasport heeft meer dan 20 jaar ervaring en heeft in deze jaren veel kennis opgedaan om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
Categorie├źn: Sportschool