Kom langs bij Personal Sport 4 You voor een leuke tijd in de sportschool. Bij ons kunt u verschillende trainingen volgen zoals personal trainingen en bootcamps.

Persoonlijke ervaring met Personal Sport 4 You

Mijn ervaring met Personal Sport 4 You is zeer goed. Mijn hele familie sport er. Ik sport er zelf al bijna een jaar en heb het nog steeds naar mijn zin. Ik ga meestal 3x in de week naar de sportschool. Ik volg vaak ook groepslessen met andere mensen van mijn leeftijd. Toch vind ik het wel fijner om in een groep te sporten dan alleen met een personal trainer. Zo kan ik lekker op de muziek sporten en word ik aangemoedigd door andere mede sporters. De trainers in de sportschool zijn er fanatiek maar natuurlijk wel heel aardig. Ze geven altijd goed advies over wat je moet doen en wat er beter kan. Ook heb ik wel eens met een bootcamp meegedaan maar dat vond ik best wel zwaar. Nu ga ik heel soms met een bootcamp mee. Ongeveer 1x per maand.

Contact

Heb je interesse in een personal training of bootcamp? Neem dan even contact op.