Ik sporten al een tijdje zelfstandig bij een sportschool in Heemstede. Ik woog een aantal kilo te zwaar die ik er graag af wilde trainen. Ik kon mijn doelen echter jammer genoeg niet zelfstandig behalen. Ik ging daarom op het internet op zoek naar een goede personal trainer die mij kon helpen met het behalen van mijn persoonlijke doelen. Ik kwam nadat ik een tijdje op het internet had gezocht naar personal training Heemstede uit op de website van bmi Haarlem.BMI-sportschool

Meer informatie op de website

Op de website van bmi Haarlem was erg veel informatie te vinden over wat de sportschool de klanten aan te bieden heeft. Een van de personal trainers heeft ook 15 jaar ervaring als chef kok waardoor je erg goed geholpen kan worden bij het opstellen van je eigen voedingsschema. Ik werd tijdens het intakegesprek erg vriendelijk te woord gestaan oroe en van de personal trainers. We hebben het tijdens het gesprek gehad over mijn voeding en over de doelen die ik wilde behalen. Ik heb vervolgens samen met mijn personal trainer een voedingsschema opgesteld zodat ik op een gezonde manier fitter zou worden. De eerste paar trainingen waren erg zwaar maar mijn personal trainer hielp mij super erg met het doorzetten. Ik ben daarom ook echt super tevreden.