Ik heb erg lang in Amsterdam gewoond en ik ben onlangs verhuisd naar een woning in Oosterhout. Ik had mijn abonnement bij mijn sportschool in Amsterdam daarom natuurlijk ook opgezegd omdat het niet meer mogelijk was voor mij om daar te sporten. Ik had een aantal weken al niet gesport en ik besloot daarom om op zoek te gaan naar personal trainer Oosterhout omdat ik graag wilde sporten met behulp van een personal trainer om zoveel mogelijk resultaat te boeken. Toen ik zocht op personal trainer Oosterhout kwam ik na een tijdje te hebben gezocht uit op de website van Hit Personal training.

Meer informatie op de website

Op de website was erg veel informatie te vinden over wat de personal trainer voor jou kunnen betekenen. Ik woog zelf een aantal kilo teveel en ik wilde dit er graag af sporten met behulp van een personal trainer. Ik had contact opgenomen en ik heb in samenwerking met mijn personal trainer een voedingsschema opgezet zodat ik niet alleen zou sporten maar ook mijn levensstijl zou veranderen. Ik had na een aantal maanden al super veel resultaat geboekt. Ik was al erg veel afgevallen daarom raad ik de personal training van Hit ook absoluut bij iedereen aan die op zoek is naar echt resultaat.

Categorie├źn: Uncategorized