carbzone-tortilla-wrap_4De Mexicaanse tortilla is ook in Nederland razend populair. Deze lekkere en veelzijdige snack afkomstig uit de Mexicaanse en Zuid-Amerikaanse keuken maakt van elke maaltijd een feestje. Een tortilla bestaat uit een wrap ongezuurd plat brood gemaakt van genixtamaliseerde maïs. Deze kun je vervolgens vullen met allerlei ingrediënten. Dit maakt het ook zo populair. Je kunt zelf kiezen wat je lekker vindt om een wrap mee te vullen. Het enige nadeel aan een tortilla is dat de wrap heel veel koolhydraten bevat. Koolhydraten zijn de boosdoeners op het gebied van overgewicht. Veel mensen volgen dan ook een koolhydraatarm dieet. Een traditionele wrap past niet in zo’n dieet. Gelukkig zijn er speciale koolhydraatarme wraps op de markt.

Koolhydraatarm eten

Deze koolhydraatarme wraps passen wel binnen jouw koolhydraatarme dieet. Je kunt ze alleen niet krijgen in reguliere supermarkten. Bij Low Carb Club bestel jij eenvoudig, voordelig en snel al jouw koolhydraatarme eten en drinken, inclusief wraps. Het fijne aan deze webshop is dat je er ook met je vragen terecht kunt. Wil je bijvoorbeeld weten welke vullingen goed passen in jouw koolhydraatarme dieet? Of wil je andere dingen weten om jouw eetpatroon zo goed mogelijk bij dit dieet aan te laten sluiten? Dan staan de medewerkers van dit bedrijf je altijd graag te woord.

Bestellen

Wil jij dus ook overheerlijke tortilla’s maken die perfect passen in een dieet waarbij je je koolhydraatinname laag wil houden? Dan zijn de wraps van Low Carb Club de oplossing! Wanneer je voor 23:00 bestelt worden ze dezelfde dag nog naar jou verzonden.